Livet är en resa! Idag har jag tecknat hyreskontrakt för en kontorsplats på Götgatan i det anrika Lillienhoffska palatset. En gång paradbostad för rika, sedan fattighus för sjuka och mindre bemedlade. Och nu – kontor för egenföretagare och entreprenörer. Jag är glad för att jag tillhör den sista skaran.

En ny milstolpe alltså – förra året sa jag jag upp mig för att frilansa, först och främst på Hemma Annonsbyrå. Nu är det tänkt att jag kommer jobbare tajtare tillsammans med två fantastiskt duktiga och härliga kvinnor –  projektledare Tina Solfeldt och art director Lotte Kölare. Vi har idag tre uppdragsgivare som ger oss kreativa och utmanande kommunikationsuppdrag. Det är dessa vi nu ska omhulda och hjälpa under hösten och framåt. Sedan får vi vad som händer!

Lillienhoffska palatset på Götgatan

Lillienhoffska palatset på Götgatan