För fem år sedan fick jag i uppdrag att skriva en artikel för Malmö kommun. Jag blev mycket inspirerad och ville genast flytta dit. Tanken slog faktiskt ner så hårt att jag skrev en hel roman om femtiotalets Malmö – därefter var det ingen återvändo. Sommaren 2020 packade jag därför ner mina trettio Stockholmsår och bor nu i ett vackert tegelhus i centrala Malmö. (Jag älskar Malmö!)

Och det var inte första gången som mitt arbete puffade ut mig på nya vägar. En artikel för Skistar lockade mig till Hemsedal. Ett reportage om Fernando di Luca får mig att välja Zeta. Jag har också gjort en mindre lyckad aktieaffär i ett teknikföretag – ibland är kommunikationen övertygande men timingen inte den rätta … Men med detta sagt: Det finns alltid en historia att berätta!

Jag är frilansande copywriter (med byråbakgrund) och drivs av nyfikenhet på människor och den utveckling som sker i samhället. Jag har lätt för att på kort tid sätta mig in i nya projekt och kastar mig gärna mellan olika branscher och problemställningar. Under årens lopp har jag arbetat med allt från att språktvätta tunga myndighetsrapporter, skriva årsredovisningar, producera content för webb och print till mer fria kommunikativa utmaningar med fokus på idé, strategi och kreation.

Får jag berätta din historia?