Den goda smaken sitter inte bara i burgarna. Den sitter också i väggarna. MAX är familjeföretaget som tar hållbarhet på allvar. Här tillagas burgare samtidigt som klimatarbete och omtanke är en självklar krydda.

Det piper och det ropas inne på restaurangen. Burgare ska grillas och monteras. För de nyanställda på MAX är första veckan intensiv, men de är stolta över sitt företag som tar mycket ansvar. Det menar Lotta Zetterlund, personalchef. Med stort hjärta och engagemang vill man bli världens bästa burgarkedja.

– Det gick fort att bli ”maxifierad”, vi är som en jättestor familj! Hållningen är att det ska förbli ett familjeföretag i sju generationer. Och vi är bara inne på den andra så det kommer att vara ett betydelsefullt bolag långt in i framtiden. Det är häftigt att ägarna fortfarande är lika aktiva, synliga och superengagerade.

Lotta Zetterlund började på MAX för fem år sedan. Hon gillar företagets driv och engagemang, och resan som de befinner sig på.
– Att bli nominerad till Årets karriärföretag känns jättehäftigt! Företaget har fått många utmärkelser under året men jag är stolt över att just detta faller på HR. Nomineringen hjälper oss ännu mer i vårt arbete och vi har vunnit mycket oavsett om vi sedan vinner eller inte. Det är också ett bevis på att vi fokuserar på rätt saker.